Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 127 гостей на сайті

Коментарі

  • Паска по-італійськи
    Виправила рецепт, пекла цьогоріч з 5 ст.л. цукру, то дуже солоденькі і смачненькі вийшли
  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Суп-пюре капустяний


  • 200 г брюсельської капусти
  • 200 г білокочанної капусти
  • 200г цвітної капусти
  • 200 г кольрабі
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 4 ст.л. вершків або сметани
  • вода, сіль, перець, зелень
Суп-пюре капустяний

Білокочанну капусту посікти, викласти у каструлю разом з кубиками кольрабі, суцвіттями цвітної капусти і головками брюсельської. Все залити кип'ятком або бульйоном. (Вода повинна лише покрити овочі). Додати кружальця морквини, посолити і варити протягом 20 хв. Цибулю порізати кубиками, підсмажити на вершковому маслі і додати в суп. Як тільки ще раз закипить, зняти з вогню і збити пюре за допомогою блендера. Суп поперчити і подавати притрусивши зеленню, зі сметаною або вершками.

Додано: 2008-10-19 20:58:32    Переглядів: 3093    Рецепт від: Lara!
Категорія: Супи-пюре

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua