Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 293 гостей на сайті

Коментарі

RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Суп-пюре капустяний


  • 200 г брюсельської капусти
  • 200 г білокочанної капусти
  • 200г цвітної капусти
  • 200 г кольрабі
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 4 ст.л. вершків або сметани
  • вода, сіль, перець, зелень
Суп-пюре капустяний

Білокочанну капусту посікти, викласти у каструлю разом з кубиками кольрабі, суцвіттями цвітної капусти і головками брюсельської. Все залити кип'ятком або бульйоном. (Вода повинна лише покрити овочі). Додати кружальця морквини, посолити і варити протягом 20 хв. Цибулю порізати кубиками, підсмажити на вершковому маслі і додати в суп. Як тільки ще раз закипить, зняти з вогню і збити пюре за допомогою блендера. Суп поперчити і подавати притрусивши зеленню, зі сметаною або вершками.

Додано: 2008-10-19 20:58:32    Переглядів: 3108    Рецепт від: Lara!
Категорія: Супи-пюре

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua