Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 66 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Неаполітанський суп (італійська кухня)


  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 1 корінь петрушки
  • 1 корінь селери
  • 1,5 л води
  • 200 г плавленого сиру
  • 1 банка консервованого зеленого горошку
  • 4 скибки батону
  • сіль, перець, зелень
Неаполітанський суп (італійська кухня)

Моркву і корені селери і петрушки почистити, залити холодною водою, довести до кипіння і варити 15хв, додати почищену цибулину і варити все разом, поки овочі не зм'якнуть. З готового овочевого бульйону вийняти овочі, додати порізаний плавлений сир і варити на маленькому вогні, помішуючи, поки сир не розплавиться. Суп посолити, поперчити, додати консервований горошок (не відціджуючи) і ще раз довести до кипіння. Подавати до столу з січеною зеленню і грінками. Щоб приготувати грінки, зі скибок батону слід зрізати шкірку, порізати їх кубиками, викласти на лист і підсушити у гарячій духовці.

Додано: 2009-02-07 04:39:32    Переглядів: 5341    Рецепт від: Lara!
Категорія: Супи
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua