Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 109 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Салат з пекінської капусти з перцем, бринзою і маслинами


  • 1 пекінська капуста
  • 1 цибуля-порей
  • 1 болгарський перець
  • 150 г бринзи
  • 0,5 банки чорних маслин без кісточок
  • 200 г майонезу
  • сіль, перець, зелень петрушки
Салат з пекінської капусти з перцем, бринзою і маслинами

Капусту порізати дрібними смужками, цибулю-порей (білу частину) - тоненькими кільцями, болгарський перець і бринзу - кубиками, маслини розрізати навпіл. Змішати всі складники, посолити, поперчити і заправити майонезом. Прикрасити салат січеною зеленню петрушки.

Додано: 2009-02-07 04:00:54    Переглядів: 6098    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві салати
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua