Зараз на кухні
На даний момент 103 гостей на сайті
Рецепти
|
Салат з рису з перцем і горошком |
|
- 1 скл відвареного розсипчастого рису
- 2 болгарських перця
- 1 банка консервованого горошку
- 1 ст.л. бальзамічного оцту
- 2 ст.л. рослинної олії
- сіль, перець, зелена цибуля, петрушка
-
|
 |
Перці запікати в духовці, поки не потемніють, почистити, зняти шкірку, вистудити і порізати соломкою, додати рис, проціджений горошок, дрібно посічену зелень цибулі і петрушки, посолити, поперчити, заправити оцтом і олією. |
|
|
|
Категорія:
Овочеві салати
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на
smakota.org.ua