Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 53 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Салат Цезар з беконом і яйцями


  • 1 головка зеленого салату
  • 2 яйця
  • 2 скибки батону
  • 5 - 6 шматочків бекону
  • 75 г твердого сиру (краще пармезану)
  • Для соусу: 1 сире яйце
  • 150 мл оливкової або олії
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст.л. бальзамічного оцту
  • сіль, перець, зелень, порошок гірчиці на кінчику ножа
Салат Цезар з беконом і яйцями

Листя салату помити і порвати руками. Сир натерти на дрібній тертці. Круто зварені яйця розрізати навпіл. Бекон обсмажити до золотистого кольору і обсушити серветкою, батон порізати кубиками і теж обсмажити (злегка скропивши олією). Приготувати заправку: сире яйце, оцет, олію, вичавлений часник, січену зелень, сіль, перець і гірчицю збити у блендері до утворення однорідної маси. Листя салату викласти на блюдо, залити заправкою і посипати сиром. Зверху і навколо викласти яйця, крутони (сухарики) і бекон.

Додано: 2008-11-12 09:15:51    Переглядів: 7145    Рецепт від: Lara!
Категорія: Салати Цезар
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua