Зараз на кухні
На даний момент 98 гостей на сайті
Рецепти
|
Салат Цезар з беконом і яйцями |
|
- 1 головка зеленого салату
- 2 яйця
- 2 скибки батону
- 5 - 6 шматочків бекону
- 75 г твердого сиру (краще пармезану)
- Для соусу: 1 сире яйце
- 150 мл оливкової або олії
- 3 зубчики часнику
- 2 ст.л. бальзамічного оцту
- сіль, перець, зелень, порошок гірчиці на кінчику ножа
|
 |
Листя салату помити і порвати руками. Сир натерти на дрібній тертці. Круто зварені яйця розрізати навпіл. Бекон обсмажити до золотистого кольору і обсушити серветкою, батон порізати кубиками і теж обсмажити (злегка скропивши олією). Приготувати заправку: сире яйце, оцет, олію, вичавлений часник, січену зелень, сіль, перець і гірчицю збити у блендері до утворення однорідної маси. Листя салату викласти на блюдо, залити заправкою і посипати сиром. Зверху і навколо викласти яйця, крутони (сухарики) і бекон. |
|
|
|
Категорія:
Салати Цезар
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на
smakota.org.ua