Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 98 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Класичний салат Цезар


  • 4 скибочки білого хліба або батону
  • 200 г зеленого салату
  • 2 яйця
  • 75 г пармезану
  • 50 г анчоусів в маслі
  • Для заправки: 100 мл оливкової олії
  • 2 зубки часнику
  • сік 1 лимона
  • 0,5 ч.л. гірчиці
  • 1 сире яйце
  • сіль, перець
Класичний салат Цезар

Листя салату покраяти великими шматками (краще порвати руками). Викласти на блюдо, полити заправкою, посипати тертим пармезаном. Викласти на салат половинки анчоусів і четвертинки круто зварених яєць і посипати грінками. Для приготування грінок, з хліба зрізати шкірку, порізати кубиками зі стороною 2 см, викласти на лист, побризкати оливковим маслом і підсушити в духовці протягом 10 хв. Для приготування заправки, у блендері збити яйце, гірчицю, лимонний сік, вичавлений часник, сіль і перець. Не припиняючи збивання, тоненькою цівкою влити оливкову олію. Якщо соус надто густий, можна додати кілька чайних ложок холодної кип'яченої води.

Додано: 2009-02-07 03:47:48    Переглядів: 13882    Рецепт від: Lara!
Категорія: Салати Цезар
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua