Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 64 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шуба (оселедець під шубою)



  • 2 відварені буряки
  • 2 відварені картоплі
  • 2 відварені моркви
  • 3 відварених яйця
  • 1 велика сира цибулина
  • 1 баночка майонезу
  • 1/3 скл сметани
  • 1 солона рибина
  • Шуба (оселедець під шубою)

    Солону рибу (не обов’язково оселедець – це може бути й кілька, сардинела тощо) старанно відділити від кісток, дрібно нарізати і скласти рівненьким шаром на пласку таріль. Зверху накрити «шубою».

    Овочі та яйця дрібно нарізати кубиками, цибулю – тоненькими півколами й бажано вимочити у підкисленій воді півгодини. Потім підготовлені продукти викладати на оселедець у такій послідовності: цибуля, картопля, яйце; третину майонезу змішують із сметаною і заливають четвертий шар. Потім кладуть моркву й буряк, а верхній шар заливають рештками майонезу. Зверху можна притрусити подрібненим крутим жовтком.


    Додано: 2011-08-09 23:27:00    Переглядів: 2325    Рецепт від: модерн
    Категорія: Рибні салати
    RSS Feeds
    "Смакота" - Всі права застережено.
    При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua