Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 98 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Салат Гранатовий браслет з телятиною


  • 3 - 4 картоплини середнього розміру
  • 2 - 3 буряка
  • 500 г телятини
  • 2 цибулини
  • 2 ст.л. оцту
  • 300 г майонезу
  • 1 гранат
  • сіль, перець
Салат Гранатовий браслет з телятиною

Картоплю і буряк відварити у мундирі, охолодити і почистити. Кожен овоч натерти на крупній тертці на окрему тарілку. М'ясо відварити до готовності і порізати кубиками. Цибулю також порізати кубиками, посолити, залити оцтом і перемішати, залишити маринуватися на 10-15хв. У центр блюда поставити склянку дном догори. Навколо викласти по колу картоплю, посолити і змастити майонезом. Далі шарами телятину, цибулю і буряк. Кожен шар (окрім цибулі) змащувати майонезом. Гранат розділити на зернята. Буряковий шар змастити майонезом, зверху прикрасити гранатовими зернятами і вийняти склянку.

Додано: 2008-12-26 20:24:37    Переглядів: 6636    Рецепт від: Lara!
Категорія: М'ясні салати
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua