Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 76 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Салат Ташкент (з редьки і яловичини)


  • 0,5 кг зеленої або білої редьки
  • 200 г відвареної яловичини
  • 2 яйця
  • 2 цибулини
  • 150 г сметани або майонезу
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • сіль, перець, зелень
Салат Ташкент (з редьки і яловичини)

Цибулю порізати півкільцями, посолити, полити лимонним соком і залишити на 20 хв для маринування. Яйця круто відварити, вистудити, почистити і порізати кружальцями. Редьку порізати соломкою, вимочити у холодній воді протягом 30хв і відцідити або натерти на крупну тертку і відтиснути сік. Яловичину порізати соломкою, додати яйця, редьку і цибулю, посолити, поперчити, викласти у салатницю, полити сметаною або майонезом (можна їх сумішшю) і посипати січеною зеленню.

Додано: 2008-11-12 09:19:34    Переглядів: 3670    Рецепт від: Lara!
Категорія: М'ясні салати
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua