Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 181 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

М'ясний салат по-корейськи


Гострий салат для тих, хто небайдужий до корейської кухні.

  • 300 г яловичини
  • 300 г моркви
  • 2 цибулини
  • 5 огірків
  • 1 головка часнику
  • 1 ч.л. пекучої паприки
  • 1 ч.л. меленого коріандру
  • 2 ст.л. яблучного оцту
  • 1 ч.л. цукру
  • рослинна олія, зелень, сіль
  • сіль, перець
М'ясний салат по-корейськи

Яловичину відварити до готовності, охолодити і порізати довгою крупною соломкою. Цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської моркви. Обсмажити овочі в олії і охолодити. Огірки порізати соломкою, додати м'ясо і смажені овочі, полити все заправкою, ретельно перемішати і залишити в холодильнику на 2-3 години. Подавати, притрусивши зеленню кінзи і петрушки. Заправка: часник вичавити через прес, додати коріандр і паприку, посипати цукром і сіллювлити оцет і сіллю, залити оцтом і 2 ст.л. олії. Все ретельно перемішати.

Додано: 2009-01-25 03:10:06    Переглядів: 8576    Рецепт від: Lara!
Категорія: М'ясні салати
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua