Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 76 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Салат з курячим філе, селерою і грибами


 

  • 2 курячих філ
  • 1 корінь селери
  • 200 г шампіньйонів
  • 3 квашені огірка
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 2 ч.л. гірчиці
  • 150 г майонезу
  • сіль, перець, рослинна олія

 

Салат з курячим філе, селерою і грибами

Куряче філе відварити у підсоленій воді, охолодити і порізати соломкою. Шампіньйони порізати пластинками, стушкувати до готовності в 1 ст.л. олії і охолодити. Корінь селери почистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Огірки порізати тонкою соломкою, а цибулю подрібнити. Приготувати соус: гірчицю змішати з майонезом, сіллю і перцем. Змішати філе, усі овочі і соус, за бажанням прикрасити салат січеною зеленню.


Додано: 2014-01-02 17:37:11    Переглядів: 369    Рецепт від: Lara!
Категорія: М'ясні салати | Овочеві салати
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua