Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 38 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Салат з курячої печінки з морквою і селерою


 

  • 700 г курячої печінки
  • 2 морквини
  • 1 великий корінь селери
  • 5 круто зварених яєць
  • 150 г твердого сиру
  • 4 зубчики часнику
  • 4 ст.л. майонезу
  • 2 ч.л. баварської гірчиці
  • рослинна олія, сіль, перець

 

Салат з курячої печінки з морквою і селерою

Печінку обсмажити в олії, вийняти на паперовий рушник, посолити і поперчити. Охолоджену печінку порізати соломкою разом з білками яєць. Сир, моркву і селеру натерти на тертку для корейської моркви. Приготувати заправку: розтерти жовтки з гірчицею, майонезом і вичавленим часником. Змішати печінку, моркву, білки і селеру, сіль, перець і заправку.


Додано: 2013-06-28 00:02:42    Переглядів: 334    Рецепт від: Lara!
Категорія: М'ясні салати | Овочеві салати
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua