Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 66 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Салат з огірком, грибами і печінкою


 

  • 200 г відвареної курячої печінки
  • 2 картоплини
  • 1 велика морквина
  • 200 г шампіньйонів
  • 1 цибулина
  • 2 квашених огірка
  • 1 ст.л. олії
  • сіль, перець, майонез

 

Салат з огірком, грибами і печінкою

Картоплю і моркву відварити "у мундирі", охолодити, почистити і порізати дрібними кубиками. Цибулину, печінку і огірки також порізати кубиками (за бажанням печінку можна натерти на крупній тертці). Шаміньйони порізати кубиками, обсмажити в 1 ст.л. олії і охолодити. Викласти салат шарами: картопля - майонез - печінка - майонез - гриби - цибуля - морква - майонез - огірок. Картоплю і моркву слід злегка посолити і поперчити.


Додано: 2013-05-08 22:59:55    Переглядів: 616    Рецепт від: Lara!
Категорія: М'ясні салати | Овочеві салати
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua