Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 281 гостей на сайті

Коментарі

RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Телятина запечена в гарбузі


  • 1 гарбуз масою близько 2 кг
  • 0,5 кг телятини
  • 250 г шпікачок
  • 0,5 кг картоплі
  • 100 мл сухого білого вина
  • 2 цибулини
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 1 скл. бульйону
  • 1 ч.л. борошна
  • рослинна олія, вершкове масло
Телятина запечена в гарбузі

У гарбуза зрізати верхівку і вийняти насіння і частину м'якоті. Цибулю порізати кубиками, обсмажити в маслі до золотистого кольору, додати порізане кубиками м'ясо, посипати все борошном і обсмажити до рум'яної шкірочки. Влити вино і тушкувати, поки не випарується половина рідини, посолити, поперчити, влити 2/3 скл бульйону і тушкувати протягом години. Картоплю і м'якоть гарбуза порізати кубиками, шпікачки - кружальцями, додати все до м'яса. Томатну пасту розвести рештою бульйону і влити до м'яса з овочами, тушкувати 15 хв. Перекласти все в гарбуз, накрити зрізаною верхівкою гарбуза (прикріпити її зубочистками), сам гарбуз змастити маслом і запікати в духовці протягом 30 - 40 хв.

Додано: 2008-10-19 20:45:13    Переглядів: 3049    Рецепт від: Lara!
Категорія: Яловичина

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua