Зараз на кухні
На даний момент 74 гостей на сайті
Рецепти
|
Телятина запечена в гарбузі |
|
- 1 гарбуз масою близько 2 кг
- 0,5 кг телятини
- 250 г шпікачок
- 0,5 кг картоплі
- 100 мл сухого білого вина
- 2 цибулини
- 2 ст.л. томатної пасти
- 1 скл. бульйону
- 1 ч.л. борошна
- рослинна олія, вершкове масло
|
 |
У гарбуза зрізати верхівку і вийняти насіння і частину м'якоті. Цибулю порізати кубиками, обсмажити в маслі до золотистого кольору, додати порізане кубиками м'ясо, посипати все борошном і обсмажити до рум'яної шкірочки. Влити вино і тушкувати, поки не випарується половина рідини, посолити, поперчити, влити 2/3 скл бульйону і тушкувати протягом години. Картоплю і м'якоть гарбуза порізати кубиками, шпікачки - кружальцями, додати все до м'яса. Томатну пасту розвести рештою бульйону і влити до м'яса з овочами, тушкувати 15 хв. Перекласти все в гарбуз, накрити зрізаною верхівкою гарбуза (прикріпити її зубочистками), сам гарбуз змастити маслом і запікати в духовці протягом 30 - 40 хв. |
|
|
|
Категорія:
Яловичина
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на
smakota.org.ua