Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 117 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Стіфадо (грецька кухня)


  • 1 кг телятини
  • 1 кг дрібної цибулі
  • 800 г помідорів без шкірки
  • 5 зубчиків часнику
  • 1 апельсин
  • 150 мл оливкової олії
  • 2 ст.л. винного оцту
  • 2 лаврових листа
  • 0,5 ч.л. меленого коріандру
  • 2 палички кориці
Стіфадо (грецька кухня)

Помідори дрібно посікти і тушкувати в половині олії протягом 5-6хв. Апельсин почистити і розрізати на 4 частини. Часник почистити (молодий часник додають разом зі шкіркою). М'ясо порізати великими шматками, посолити, поперчити. Розігріти решту олії і покласти у неї м'ясо, помідори, зубчики часнику, апельсин, оцет, коріандр, лавровий лист і корицю. Накрити покришкою і тушкувати на маленькому вогні протягом години. Додати обчищені і промиті цибулини і тушкувати ще годину. Перед подаванням до столу вийняти лавровий лист і корицю. Подавати з білим хлібом і білим вином.

Цю страву готують також із зайчатини або молодої баранини.

Додано: 2009-02-03 23:15:34    Переглядів: 2697    Рецепт від: Lara!
Категорія: Яловичина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua