Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 158 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Свинина під вишневим соусом (бельгійська кухня)


  • 1 кг свинної вирізки
  • росллинна олія
  • 200 г вишень у власному соку (разом з соком)
  • 1 ст.л. цукру
  • 200 мл бульйону
  • 200 г сметани
  • сіль, перец, мелений коріандр, невеличкий корінь імбиру
Свинина під вишневим соусом (бельгійська кухня)

М'ясо порізати поперек волокон, натерти сіллю, перцем і коріандром і обсмажити в олії до золотистої шкірочки. Приготувати соус: вишні відцідити (сік не виливати), притрусити цукром і прогрівати на сковорідці, поки цукор не стане коричневим (карамелізується). Влити вишневий сік і бульйон, додати натертий на дрібній тертці імбир і прокип'ятити все разом близько 10хв. Влити сметану і ще раз довести до кипіння. Обсмажене м'ясо викласти на тарілки і полити вишневим соусом.

Додано: 2008-11-12 08:51:32    Переглядів: 3191    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua