Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 143 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Свинина з овочами (китайська кухня)


  • 500 г - нежирної свинини
  • 1 корінь - імбиру
  • 1 - цибулина
  • 2 - болгарських перці
  • 1 - морквина
  • 1 невелика головка - цвітної капусти
  • 1 ст.л. - томатної пасти
  • 4 ст.л. - соєвого соусу
  • 2 стебла - селери
  • 3 ст.л. - рослинної олії
  • -
  • -
  • -
  • -
Свинина з овочами (китайська кухня)

М'ясо помити, обсушити і порізати соломкою. Цибулю порізати півкільцями, перець і моркву - соломкою, цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити протягом 5-7хв, імбир натерти на мілкій тертці, стебла селери порізати скибочками. Обсмажити шматочки м'яса на сильному вогні у сковорідці WOK в олії до появи румяної шкірочки. Виклати м'ясо на серветку, щоб забрати зайвий жир. В олію, що залишилась на сковорідці опустити цибулю і імбир і смажити, помішуючи, до золотистого кольору. Додати моркву, селеру і перець і смажити, поки овочі не зм'якнуть, додати суцвіття відвареної цвітної капусти, обсмажене м'ясо, влити соєвий соус, 100 мл води і додати томатну пасту і цукор. Довести до кипіння і відразу зняти з вогню. Подавати з відвареним рисом.

Додано: 2007-09-17 15:50:58    Переглядів: 3918    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua