Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 126 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Крученики зі свинини в грибному соусі


  • 1 кг свинної вирізки
  • 2 болгарських перця
  • 100 г бекону
  • 2 цибулини
  • 100 г сушених білих грибів (або 0,5 кг свіжих)
  • 2 солених огірка
  • сіль, перець
  • рослинна олія, борошно для паніровки
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Крученики зі свинини в грибному соусі

Гриби вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин, помити, залити свіжою водою і варити протягом 25-30 хв, вистудити, відцідити і порізати скибочками. Огірки і перець порізати смужками, цибулю і бекон - кубиками. Вирізку порізати поперек волокон, відбити, посолити і поперчити. На кожен відбитий шматочок м'яса покласти по смужці перцю і огірка, згорнути у вигляді рулетика , сколоти зубочисткою, запанірувати у борошні і обсмажити в олії до рум'яної шкірочки. Бекон з цибулею теж обсмажити до золотистого кольору, додати гриби, влити грибний відвар, посолити і поперчити. Залити одержаним соусом обсмажені крученики і тушкувати на маленькому вогні 40-50хв.

Свіжі гриби почистити, ретельно помити і відварити у підсоленій воді протягом 20 - 25хв, далі готувати, як з сушеними.

Додано: 2009-01-27 14:57:48    Переглядів: 7812    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua