Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 146 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Свинина запечена з капустою і сиром


  • 1 кг свинної вирізки
  • 1 л томатного соку
  • 2 цибулини
  • великий пучок зелені (кріп, петрушка, кінза)
  • 1 головка капусти (білокочанної або савойської)
  • 200 г твердого сиру
  • сіль, перець, рослинна олія
Свинина запечена з капустою і сиром

М'ясо порізати поперек волокон на шматки товщиною 1,5 - 2см і старанно відбити. Цибулю порізати півкільцями, додати січену зелень, посолити, поперчити, покласти м'ясо, залити все томатним соком і перемішати. Залишити для маринування в холодильнику щонайменше на 12 годин, оптимально - на добу. Капусту опустити на хвилину у кип'яток і розібрати на листки, зрізати потовщення. На змащений олією лист викласти капустяні листи, злегка їх посолити, зверху - промариноване м'ясо, все посипати тертим твердим сиром. Запікати при 180 градусах до появи рум'яної шкірочки.

Додано: 2008-11-12 08:53:28    Переглядів: 3617    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua