Зараз на кухні
На даний момент 118 гостей на сайті
Рецепти
|
Свинина запечена з капустою і сиром |
|
- 1 кг свинної вирізки
- 1 л томатного соку
- 2 цибулини
- великий пучок зелені (кріп, петрушка, кінза)
- 1 головка капусти (білокочанної або савойської)
- 200 г твердого сиру
- сіль, перець, рослинна олія
|
 |
М'ясо порізати поперек волокон на шматки товщиною 1,5 - 2см і старанно відбити. Цибулю порізати півкільцями, додати січену зелень, посолити, поперчити, покласти м'ясо, залити все томатним соком і перемішати. Залишити для маринування в холодильнику щонайменше на 12 годин, оптимально - на добу. Капусту опустити на хвилину у кип'яток і розібрати на листки, зрізати потовщення. На змащений олією лист викласти капустяні листи, злегка їх посолити, зверху - промариноване м'ясо, все посипати тертим твердим сиром. Запікати при 180 градусах до появи рум'яної шкірочки. |
|
|
|
Категорія:
Свинина
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на
smakota.org.ua