Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 90 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

М'ясо з сочевицею по-угорськи


 

  • 0,5 кг свинини
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 2 зубчики часнику
  • 3 помідора без шкірки
  • 1 болгарський перець
  • 200 г сочевиці
  • 2 ч.л. солодкої паприки
  • 1 ч.л. сушеного орегано
  • 1 ч.л. цукру
  • сіль, перець, рослинна олія

 

М'ясо з сочевицею по-угорськи

М'ясо порізати невеличкими шматочками, цибулю - кубиками, моркву - соломкою, часник - пластинками, перець - кубиками, а помідори - шматочками. Обсмажити м'ясо у розігрітій олії, додати цибулю, часник і моркву і продовжувати смажити ще 3-4хв, помішуючи. Додати паприку і орегано, перемішати і смажити ще 1хв. Всипати промиту і замочену на кілька годин сочевицю, влити близько 0,5л води, посолити усе і тушкувати під покришкою 20-25хв. Додати болгарський перець, помідори і цукор, поперчити усе і продовжувати тушкувати страву до готовності сочевиці і болгарського перцю. Подавати, притрусивши свіжою січеною зеленню.


Можна використовувати готову відварену консервовану сочевицю. Тоді води доливати менше і помідори з болгарським перцем додавати одночасно з сочевицею.


Додано: 2013-07-24 09:57:09    Переглядів: 224    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина | Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua