Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 90 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Запечені свинні ребра Корона


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2 пластини свинних ребер
  • 2 цибулини
  • 200 г шампіньйонів
  • 2 помідора
  • 4 відварених картоплини
  • 150 г тертого твердого сиру
  • 0,5 ч.л. сушеного майорану
  • 0,5 ч.л. меленого коріандру
  • 2 зубчики часнику
  • 0,5 ч.л. меленої солодкої паприки
  • 2 ст.л. майонезу
  • сіль, перець, рослинна олія

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Запечені свинні ребра Корона

Ребра помити, обсушити, з одного боку зі всіх реберець зрізати м'ясо на висоту близько 4см. Змішати товчений часник, сіль, перець, майоран, коріандр, паприку і майонез. Цією сумішшю натерти ребра, а залишки майонезного маринаду змішати зі зрізаними з ребер шматочками м'яса. Цибулю і шампіньйони подрібнити і обсмажити в олії. Картоплю і помідори порізати кружальцями. Форму для запікання вистелити фольгою. Поставити обидві пластинки ребер на фольгу, щоб утворилася корона, краї обох пластин скріпити між собою зубочистками. В середину "корони" викласти шарами: шматочки зрізаного м'яса у приправах, помідори (посолити), картоплю (можна злегка змастити майонезом) і смажені гриби. Кожен зачищений край ребер окремо обгорнути фольгою і усю "корону" разом також обгорнути фольгою. Запікати при 2000С протягом 20-25хв, а тоді при 1800С ще годину. Вийняти корону, зняти фольгу, притрусити усю начинку тертим сиром і запекти ще протягом 10хв.


Додано: 2013-07-12 10:58:23    Переглядів: 936    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua