Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 95 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Свинні відбивні під сирною шубкою


 

  • 600 г свинної вирізки
  • 2 цибулини
  • 2 помідора
  • 120 г твердого сиру
  • 2 ст.л. майонезу
  • сіль, перець, рослинна олія, Прованські трави, зелень петрушки

 

Свинні відбивні під сирною шубкою

Свинину помити, обсушити і нарізати поперек волокон скибками товщиною 1,5см. М'ясо відбити, посипати сіллю, перцем і Прованськими травами і залишити маринуватися протягом 30хв. Форму для випікання змастити олією і викласти відбивні. Цибулю порізати півкільцями, помідори - кружальцями. Викласти на мясо цибулю і помідори. Сир натерти на тертці, додати січену зелень петрушки, сіль, перець і майонез. Цією сумішшю покрити м'ясо і запікати при 1800С до появи золотистої шірочки.


Додано: 2013-06-25 20:21:32    Переглядів: 346    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua