Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 108 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Свинина запечена з яблуками


 

  • 1 кг свинної вирізки або шиї
  • 2 цибулини
  • 4 яблука
  • 2 ст.л. французької гірчиці
  • 0,5 ч.л. майорану
  • сіль, перець, рослинна олія

 

Свинина запечена з яблуками

М'ясо промити, обсушити, натерти сіллю, перцем і майораном і залишити на 2-3 години промаринуватися. Цибулю порізати півкільцями, яблука почистити від насіння і порізати скибочками. Фольгу змастити олією, викласти цибулю, на цибулю м'ясо. М'ясо змастити гірчицею і покрити скибочками яблук. Загрнути краї фольги і міцно скрутити. Запікати при температурі 2000С протягом 30хв, а тоді ще годину при 1800С.


Додано: 2013-01-24 00:30:08    Переглядів: 632    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua