Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 95 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Свинина запечена з помідорами і ананасами


 

  • 1 кг свинної вирізки
  • 2 помідора
  • 2 цибулини
  • 1 банка консервованих ананасів кільцями
  • 1 банка чорних маслин без кісточок
  • 200 г тертого твердого сиру
  • сіль, перець, майонез, рослинна олія

 

Свинина запечена з помідорами і ананасами

М’ясо порізати поперек волокон, злегка відбити плоским боком ножа, посолити, поперчити і викласти у змащену форму для запікання. Помідори і цибулю порізати кільцями. На м’ясо викласти кружальця цибулі, змастити майонезом, зверху - кружальця помідор, знову майонез. На помідори викласти кружальця ананасів, у середину кожного кружальця покласти по 1 чорні маслині і випікати при 1800С протягом 30хв. Притрусити страву тертим сиром і випікати ще 10-15хв.  


Додано: 2013-01-14 21:47:52    Переглядів: 189    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua