Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 106 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Відбивні зі свинини в соусі з хрону


Відбивні зі свинини в соусі з хрону


 

 

5 шматків свинини для відбивних

  • 2 моркви
  • 1 цибулина
  • борошно (для панірування)
  • 500 мл гарячої води
  • 3 столові ложки олії
  • 2 лаврових листки
  • 4 зерна духмяного перцю
  • горошин чорного перцю
  • 3 чайні ложки тертого хрону
  • 2 столових ложки 18% вершків
  • 2 столові ложки мілко посіченого кропу
  • сіль і перець за смаком

 

 

Відбивні зі свинини в соусі з хрону

Мясо злегка відбити, приправити сіллю і перцем. Моркву нарізати тонкими півкільцями, а цибулю дрібними кубиками. У глибокій сковороді або каструлі розігрійте олію. Панірувати відбивні в борошні з обох боків і обсмажити по 1 хвилині з кожного боку.  Додати цибулю і смажити близько 2 хвилин – до прозорості. Залити гарячою водою. Додати: моркву, перець духмяний, чорний перець в зернах, і лавровий лист. Готувати під покришкою, на слабкому вогні близько 30 хвилин. Відлити трохи соусу, що утворився під час готування відбивних, змішати його зі сметаною й хроном.  Вилити соус до відбивних, розмішати і посипати кропом.


Додано: 2013-01-12 19:19:21    Переглядів: 191    Рецепт від: Ольга
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua