Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 70 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Фарширований болгарський перець


  • 4 болгарських перці
  • 400 г кисломолочного сиру
  • 100 г волоських горіхів
  • 3 зубчики часнику
  • 50 г вершкового масла
  • 75 г майонезу
  • сіль, перець, зелень
Фарширований болгарський перець

Перець помити і почистити від насіння. Сир розтерти з маслом і майонезом, посолити, поперчити і змішати з вичавленим часником, січеними горіхами і зеленню. Одержаною масою нафарширувати перці і покласти у холодильник на 1,5-2 години. Охолоджені перці нарізати кружальцями товщиною 2см і викласти на тарілку.

Додано: 2008-10-10 19:55:24    Переглядів: 4253    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua