Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 44 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Холодець зі свинної рульки


  • 2-3 кг свинної рульки
  • 0,5 кг свинної шкіри
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 1 головка часнику
  • 1 корінь петрушки
  • сіль, перець
Холодець зі свинної рульки

Рульку і шкіру ретельно промити, залити водою (на кожен кілограм м'яса беремо 1,5л води), довести до кипіння, зняти піну і варити на дуже маленькому вогні 5 - 5,5 годин. Моркву, цибулю і корінь петрушки почистити, помити і додати у бульйон разом із сіллю, варити до готовності овочів. М'ясо вийняти з бульйону, відділити від костей і подрібнити. Бульйон процідити, поперчити і додати вичавлений часник. У форми або тарілки розкласти м'ясо і залити бульйоном. Залишити в холодному місці до повного застигання. Подавати із соусом з хріну і оцту або з гірчицею.

Додано: 2008-10-09 21:08:37    Переглядів: 2786    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua