Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 96 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Перець фарширований рисом і консервованим лососем


  • 4 великих болгарських перці
  • 1 скл відвареного рису
  • 1 банка консервованого лосося у власному соці
  • 4 шт чорносливу без кісточок
  • 1 салатна цибулина
  • 2 ст.л. майонезу
  • сіль, перець, зелень
Перець фарширований рисом і консервованим лососем

Лосось відцідити і подрібнити виделкою, додати рис, січену зелень і дрібно порізану цибулину. Чорнослив залити кип'ятком, залишити на 10хв, а потім відцідити, обсушити, подрібнити і додати до рисово-лососевої суміші разом з майонезом. Начинку посолити, поперчити і перемішати. Перець розрізати навпіл, вийняти насіння, залишаючи плодоніжки і нафарширувати начинкою. Подавати, притрусивши зеленню.

Цією ж начинкою можна фарширувати помідори.

Додано: 2009-01-20 19:04:54    Переглядів: 2900    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua