Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 73 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Канапе з буряка і кисломолочного сиру


  • 2 буряка
  • 250 г кисломолочного сиру
  • 1-2 ст.л. майонезу
  • 3 зубчики часнику
  • 2 - 3 ст.л. січених волоських горіхів
  • сіль, перець, січена зелень селери і кропу
  • Для заправки: 1 ст.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • сіль, чорний перець
  • по дрібці меленої солодкої паприки і меленого кмину
Канапе з буряка і кисломолочного сиру

Буряки відварити у мундирі, охолодити, почистити і порізати кружальцями завтовшки 0,5см. Приготувати заправку (змішати всі складники) і залити нею буряк, залишити для маринування на 30хв. Кисломолочний сир розтерти з майонезом, додати вичавлений часник січену зелень і волоські горіхи, посолити, поперчити і ще раз перемішати. Скласти канапе в такому порядку: кружальце буряка - сирна паста - буряк - паста - буряк. Полити 1ч.л. маринаду, в якому настоювався буряк, посипати зеленню і подавати до столу.

Додано: 2009-01-30 23:20:20    Переглядів: 2762    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua