Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 110 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Печінковий торт


  • 400 г яловичої печінки
  • 200 мл молока
  • 200г борошна
  • 3 яйця
  • сіль, перець
  • Для начинки: 200 г майонезу
  • 3 зубчики часнику
  • 1 круто зварене яйце
  • зелень
Печінковий торт

Яйця збити з молоком, сіллю перцем і борошном. Додати печінку, змелену на м'ясорубці. Все вимішати. (Тісто повинно розливатись на сковорідці). З одержаної маси посмажити млинці, викласти гіркою, змащуючи кожен сумішшю майонезу з часником. Зверху притрусити тертим яйцем і зеленню.

Спробуйте додати ло тіста змелену цибулину.

Додано: 2009-01-20 19:02:14    Переглядів: 44867    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua