Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 106 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Баклажанні язики


  • 1 кг баклажанів
  • 4 помідора
  • 200 г майонезу
  • 4 зубчики часнику
  • сіль, перець, рослинна олія, зелень
Баклажанні язики

Баклажани помити, зрізати плодоніжки і порізати поздовж пластинами, посолити і покласти на 30 хв під прес, промити, обсушити, поперчити, обсмажити в рослинній олії до золотистого кольору і вистудити. Кожну баклажанну пластину змастити майонезом (попередньо змішати його з вичавленим часником), на край покласти шматочок помідора і зелень і загорнути у вигляді рулетика.

Додано: 2009-02-02 21:11:18    Переглядів: 6232    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua