Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 97 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Слабосолена скумбрія


 

  • 4 скумбрії
  • 4 ст.л. солі (без гірки)
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. меленого духмяного перцю
  • 1 ч.л. меленого чорного перцю
  • 1 ч.л. меленого насіння коріандру
  • 4 лаврових листки
  • 10 ст.л. рослинної олії

 


Приготувати суху суміш для засолювання: змішати сіль, цукор, подрібнені лаврові листки (кожен листочок розламати на 2-3 частинки), перці і коріандр. Рибу розморозити, почистити від нутрощів, відрізати голову, промити і ретельно обсушити паперовим рушником. Підготовлені рибини порізати на шматочки шириною 2-3см. На дно скляної ємкості насипати 1ч.л. суміші для засолювання, а тоді викласти шарами рибу, кожен шар притрушуючи соленою сумішшю. Залити рибу рослинною олією і залишити в холодильнику на 3 доби.


Додано: 2015-03-30 19:40:06    Переглядів: 111    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua