Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 71 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Курячий рулет в желе


 

  • 1,5 кг курячих стегон
  • 50 г желатину
  • 100 г маслин без кісточок
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч.л. приправ за смаком
  • сіль, перець

 


М'ясо відділити від кісток і порізати великими шматками, додати сіль, перець, приправи, вичавлений часник і желатин і швидко перемішати. Додати маслини і ще раз вимішати. Наповнити сумішшю пустий пакет з-під соку і міцно обгорнути пакет харчовою плівкою. Дно пакету обгорнути фольгою, поставити у каструлю, повністю залити водою і варити при легкому кипінні близько 1,5 години. Готовий рулет охолодити протягом 10-12 годин в холодильнику не розгортаючи пакету. Потім акуратно розрізати пакет ножицями і вийняти рулет.


Можна окрім або замість маслин додавати мариновані гриби, болгарський перець, злегка приварену моркву.


Додано: 2015-01-23 20:55:24    Переглядів: 163    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски | Птиця
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua