Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 53 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Запечений печінковий паштет


 

  • 600 г яловичої печінки
  • 3 скибки черствого батону
  • 200 мл молока
  • 2 зубчики часнику
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 3 яйця
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. хмелі-сунелі
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • сіль, перець, рослинна олія

 


Батон замочити у молоці і відтиснути. Печінку, часник, 1 цибулину і розмочений батон змолоти на м'ясорубці. Другу цибулину порізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці і все разом стушкувати в олії. До змеленого фаршу додати тушковані овочі, яйця, борошно,  хмелі-сунелі, сіль і перець і ретельно вимішати. Викласти масу у змащену форму для випікання і помістити форму з паштетом у більшу за розмірами форму. У нижню форму налити води до половини висоти і випікати паштет протягом 30хв при 2000С, зменшити температуру до 1800С, накрити паштете фольгою і випікати ще 1 годину. Поверхню готового паштету змастити вершковим маслом і залишити до повного вистигання у формі.


Додано: 2015-01-10 10:53:20    Переглядів: 632    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски | Страви з печінки, серця, легенів, нирок, рубців, язика
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua