Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 117 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Капуста маринована (крижівка)


 

  • 2 середні капустини
  • 2 буряки
  • 2 морквини
  • 0,5 перця-чілі
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 3 лаврових листки
  • 5 горошин чорного перцю
  • 5 горошин духмяного перцю
  • 3 гвоздики
  • 1 л води
  • 2 ст.л. (без верху) солі
  • 0,5 скл цукру
  • 100 г оцту

 

Капуста маринована (крижівка)

Зварити маринад: змішати воду, сіль і цукор, довести до кипіння, зняти з вогню і влити оцет. Кожну капустину розрізати на 6 частини, почищені буряки і моркву порізати кружальцями. З перця вийняти насіня і подрібнити, зубчики часнику розрізати на 2-4 частинки. Викласти овочі шарами у скляний або емальований посуд. Додати усі спеції і залити гарячим маринадом. Накрити покришкою і залишити у кімнаті на 10-12 годин, покласти у холодильник і залишити ще на 2-3 доби.


Додано: 2014-08-02 11:44:54    Переглядів: 2339    Рецепт від: Lara!
Категорія: Холодні закуски | Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua