Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 141 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Курячі шлуночки


Дешево і дуже-дуже смачно! Раджу скуштувати!


600 г почищених курячих шлуночків

150 г сметани

соєвий соус

сіль, паприка

4 зубчики часнику

тертий імбир


Помити курячі шлуночки і поставити варити у воді або бульйоні до готовності . Вже зварені шлуночки кладемо в сковорідку і обсмажуємо з двох сторін. Додаємо сметану, соєвий соус, паприку, пропущений через часникодавку часник та імбир й перемішуємо. Тушкуємо на малому вогні 5-10 хв.

Смачного! 


Додано: 2015-04-27 14:52:50    Переглядів: 430    Рецепт від:
Категорія: Гарячі закуски | Птиця | Страви з печінки, серця, легенів, нирок, рубців, язика
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua