Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 47 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Курага в вині, фарширована свининою


Курага у вині, фарширована м"ясним фаршем


 

  • 250 г кураги
  • 150 - 200 мл червоного вина
  • 250 г свиного фаршу (можна замінити будь-яким фаршем, на ваш смак)
  • 2 ст.л подрібленої зулені петрушки 
  • 2 зубці часнику
  • 1 ч.л мускатного горіху
  • 1 ч.л гострого, червоного перцю
  • сіль
  • чорний перець
  • 4 яєчні білки
  • 4 ст.л кукурудзяного борошна
  • 1 склянка олії для смаження

 

Курага в вині, фарширована свининою

Курагу залити вином, і залишити на 2 - 4 години, щоб насякла. Розігріти духовку до 220 С. До м"ясного фаршу додати зелень петрушки, часник, мускатний горіх, сіль, червоний та чорний перець. Масу добре вимішати. З кураги злити вино. В кожній куразі зробити ножем надріз, і начинити фаршем так, щоб можна було краї кураги зімкнути. Збити білки з дрібкою солі, додати борошно. Розігріти олію в глибокій пательні. Занурити курагу в збиті білки з борошном, і викладати партіями на пательню. Смажити до золотистого кольору (близько 10 хв). Викласти на паперовий рушник, щоб позбутись надлишку олії. Форму для запікання викласти папером, і перекласти туди курагу. Запікати в духовці 10 хв, при температурі 220 С. Подавати гарячими.


Фарш зі свинини я замінила на індичий, і теж було дуже самчно. Для зручності, краще подавати їх з дерев"яними зубочистками. Ця закуска досить ситна, і підходить для шумних вечірок з шведським столом.


Додано: 2012-12-21 11:10:24    Переглядів: 440    Рецепт від: Ольга
Категорія: Гарячі закуски
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua