Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 140 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

М'ясний хлібець з цвітною капустою (страви, приготовані у пароварці)


  • 700 г телятини
  • 500 г цвітної капусти
  • 1 черства булочка
  • молоко
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • 100 г тертого твердого сиру
  • 50 г вершкового масла
  • сіль, перець, сушений естрагон
М'ясний хлібець з цвітною капустою (страви, приготовані у пароварці)

Булочку замочити у молоці, відтиснути і разом з м'ясом і цибулиною змолоти на м'ясорубці. Додати до фаршу яйце, розм'якшене вершкове масло, сіль, перець і естрагон і старанно вимішати. Капусту розібрати на суцвіття і опустити в киплячу підсолену воду, варити протягом 7хв, відцідити і вистудити. Половину м'ясного фаршу виклати у чашу для рису, розрівняти, зверху покласти суцвіття капусти, посипати твердим сиром і покрити рештою фаршу. Готувати у пароварці, встановивши таймер на 45-50хв. Подавати страву гарячою з арніром зі свіжих овочів.

Додано: 2009-01-25 03:43:27    Переглядів: 4968    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua