Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 113 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Домашні ковбаски з грибами


 

  • 1 кг свинини
  • 1 кг курячого філе
  • 0,5 кг шампіньйонів
  • 0,5 кг цибулі
  • 3 яйця
  • 0,5 ст.л. солі
  • часник, перець, зелень кропу, рослинна олія

 

Домашні ковбаски з грибами

Свинину порізати шматочками, додати половину солі, перемішати і лишити на 2 години. Промариноване м'ясо змолоти на м'ясорубці. Куряче філе порізати кубиками і посипати рештою солі. Цибулю порізати кубиками, печериці - пластинками. Обсмажити печериці з цибулею в олії і охолодити. Часник вичавити через прес, кріп дрібно посікти. Змішати разом фарш, кубики філе, цибулю з печерицями, яйця, кріп, часник і ерець. Набити фаршем кишки, зв'язати кінці, сформуати ковбаски. Готові ковбаски у кількох місцях наколоти голкою. Лист для випічки змастити олією, викласти ковбаски і запікати при 2000С 30 хв, перевернути ковбаски на другий бік і запекти протягом ще 30хв. Подавати можна і холодними, і гарячими.


Додано: 2014-05-24 17:20:09    Переглядів: 1025    Рецепт від: Lara!
Категорія: Гарячі закуски | Холодні закуски | Птиця | Страви з грибів | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua