Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 65 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Боботіє (боботьє, південно-африканська кухня)


Один із варіантів смачної південно-африканської запіканки

 

  • 1 цибуля
  • 1 яблуко
  • 50г пшеничних сухарів
  • 100 мл молока (для замочування сухарів)
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 2 ст.л. карі
  • 400 г яловичого фаршу
  • 2 ч.л. чебрецю
  • 2 ч.л. естрагону
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • 2 яйця
  • 300 мл молока
  • 2 лаврових листа

 

Боботіє (боботьє, південно-африканська кухня)

1. У миску кладемо сухарі і заливаємо їх 100 мл молока. Промиваємо яблука, очищаємо від насіння і серцевини, нарізаємо кубиками. Чистимо і ріжемо цибулю.

 

2. Масло розігріваємо на сковороді і додаємо туди каррі, знімаємо з вогню і розмішуємо. Викладаємо цибулю і обсмажуємо до прозорості, яблука відправляємо туди ж і тушкуємо.

 

3. Зі сковороди суміш викладаємо в замочені сухарі, все перемішуємо. На сковороді обсмажуємо фарш, додаємо сюди сік лимону і трави.

 

4. Все перемішуємо і відправляємо в суміш з яблук, цибулі і сухарів. У змащену форму викладаємо масу.

 

5. Збиваємо яйця з 300 мл молока, і заливаємо цією сумішшю масу, кладемо лавровий лист і відправляємо запікатися на 30- 40 хв (температура 175), суміш повинна загуснути.


Подавати з картопляним пюре

Додано: 2012-08-09 17:03:05    Переглядів: 425    Рецепт від: Ольга
Категорія: Круп'яні та овочеві запіканки | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua