Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 107 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Гупта в кизиловому соусі (грузинська кухня)



  • 1 кг яловичини
  • 4 картоплини
  • 4 цибулини
  • 1 скл січених волоських горіхів
  • 3 яйця
  • 0.5 скл топленого масла
  • 5 ст.л. сушеного кизилу
  • сіль, перець, панірувальні сухарі, зелень петрушки
Гупта в кизиловому соусі (грузинська кухня)

М’ясо залити холодною водою, довести до кипіння, зняти піну, додати циблину і варити на маленькому вогні 2-2.5 години. Готове м’ясо охолодити і разом з почищеною картоплею і горіхами двічі змолоти на м’ясорубці. Додати у фарш яйця, сіль і перець, ретельно вимісити, сформувати тефтелі діаметром близько 4см, запанірувати їх у сухарях і обсмажити у розігрітому маслі з усіх боків. Викласти готові гупта на тарілку, а у сковорідку, у якій вони смажилися, додати кизил. Коли кизил набрякне, покласти подрібнену цибулю, злегка обсмажити, влити 2 ополонника бульйону з м’яса, посолити, поперчити і тушкувати, поки соус злегка не загусне. Полити соусом готові гупта і подавати до столу.


Додано: 2012-07-12 17:57:31    Переглядів: 117    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua