Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 87 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Биточки запечені з гречкою



  • 1,5 скл гречаної крупи
  • 500 г м’ясного фаршу
  • 1 скл сметани
  • 2 скибки батону
  • 2 цибулини
  • 150 г тертого твердого сиру
  • 1,5 ст.л. вершкового масла
  • сіль, перець
Биточки запечені з гречкою

3 скл води довести до кипіння, посолити, всипати крупу і варити на маленькому вогні до готовності. Готову гречану кашу злегка охолодити і викласти у змащену маслом вогнетривку форму, зробивши по всій поверхні невеличкі заглибини. Батон розмочити у воді і разом з дрібно посіченою цибулею, сіллю і перцем додати до фаршу. Усю м’ясну масу ретельно вимішати і сформувати з неї кульки-биточки. Викласти ботки у заглибини в каші, кожен полити сметаною і запікати при 1800С протягом 20хв. Вийняти форму, притрусити страву тертим сиром і продовжувати запікати ще 10хв.


Додано: 2012-06-25 18:20:44    Переглядів: 646    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні страви | Круп'яні та овочеві запіканки | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua