Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 66 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Котлети Пожарські



  • 1 кг курячого м’яса (філе з грудки і ніжок)
  • 2 підсохші пшеничні булочки
  • 4 яйця
  • 150 г вершкового масла
  • 1 скл молока
  • 1 скл панірувальних сухарів
  • сіль, перець, рослинна олія
Котлети Пожарські

Булочки розмочити в молоці, відтиснути і разом з м’ясом двічі змолоти на м’ясорубці. Додати у фарш розм’якшене масло, сіль і перець і ретельно вимішати. Яйця збити з сіллю. З фаршу сформувати невеликі котлети, кожну котлету змочити у збитому яйці, а потім запанірувати у сухарях. Смажити в олії до утворення хрумкої золотистої скоринки.


Додано: 2012-04-27 17:40:24    Переглядів: 607    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua