Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 68 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

М’ясний рулет з бринзою і перцем



  • 1 кг м’ясного фаршу
  • 2 яйця
  • 10 ст.л. панірувальних сухарів
  • 3 продовгастиг стрічки болгарського перцю, 250 г бринзи
  • 2 ст.л. вершків
  • 1 ст.л. суміші "Прованські трави"
  • сіль, перець,
М’ясний рулет з бринзою і перцем

БОлгарський перець почистити від насіння. Бринзу розтерти і нафарширувати нею перець. До м’ясного фаршу додати вершки, яйця, половину сухарів, сіль і перець, ретельно вимішати і залишити на годину у холодильнику. Решту сухарів змішати з "Прованськими травами". Папір для випічки густо притрусити сумішшю сухарів зі спеціми, залишивши вільний край шириною у 5см. На сухарі розподілити охолоджний м’ясний фарш так, щоб утворився пласт овщиною 1см. Посередині покласти нафарширований перець і згорнути все у рулет з допомогою паперу. Рулет загорнути у цей же папір, злегка зафіксувати кулінарною ниткою, покласти у форму для запікання і запікати при 1700С близько години.


Додано: 2012-01-23 17:18:37    Переглядів: 463    Рецепт від: Lara!
Категорія: Гарячі закуски | Холодні закуски | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua