Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 135 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Ньйокки з соусом болоньєз (італійська кухня)



  • 1 кг картоплі
  • 100 г сиру рікота (можна замінити кисломолочним сиром)
  • 1 яйце
  • 100 г тертого твердого сиру (найкраще пармезану)
  • 1 скл борошна (без гірки)
  • 2 цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 банка консервованих помідор у власному соці
  • 300 г м’ясного фаршу
  • 1/4 скл молока
  • 2 ст.л. вершків
  • 100 г тертого твердого сиру
  • сіль, перець, базилік
Ньйокки з соусом болоньєз (італійська кухня)

Картоплю відварити у мундирі, почистити і гарячою розімнути. Коли пюре вистигне, додати рікоту, яйце, пармезан, борошно, сіль і перець і перемішати. З картопляного тіста сформувати ковбаски і порізати їх на шматочки довжиною 3-4см. Сформувати овальні ньйокки і кожен злегка натиснути виделкою, щоб залишилися смужки. Занурити ньйокки у киплячу підсолену воду і варити, допоки не спливуть. Часник і цибулю подрібнити, злегка обсмажити в олії, додати фарш і продовжувати смажити, допоки фарш не стане розсипчастим. Додати розімнуті виделкою помідори, молоко і вершки і довести до кипіння. Посолити, поперчити соус, додати базилік і зняти з вогню. У вогнетривку форму налити трошки соусу на дно, викласти ньйокки, полити рештою соусу, посипати тертим сиром і запікати при 2000С протягом 20-25хв.


Додано: 2012-01-12 17:37:30    Переглядів: 607    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні та овочеві запіканки | Страви з борошна | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua