Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 95 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Свинина запечена з шампіньйонами і помідорами



  • 800 г свинної вирізки
  • 200 г свинного фаршу
  • 1 маленька черства булочка
  • 2 помідора без шкірки
  • 1 скл сметани
  • 200 ш шампіньйонів
  • 100 г тертого твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 1 скл овочевого бульйону
  • 50 мл вершків
  • 0.5 чл. меленої паприки
  • сіль, перець, рослинна олія, зелень петрушки
Свинина запечена з шампіньйонами і помідорами

Вирізку порізати поперек волокон на 8-10 шматоків, посолити, поперчити і викласти у змащену форму. Булочку розмочити, розімнути і разом з сіллю, перцем, паприкою і січеною зеленню петрушки додати у фарш. Перемішати м’ясну масу і викласти на свинні медальйони у форму, злегка притиснути. Шампіньйони почистити і разом з помідорами порізати кубиками, злегка підсолити і виклати поверх фаршу. Помідори і гриби злегка змастити сметаною. притрусити тертим сиром і запікати при 1800 протягом 35-40хв. Цибулю подрібнити, злегка обсмажити в олії, влити бульйон і довести до кипіння, додати вершки, решту сметани, сіль і перець і ще раз довести до кипіння. Подавати медальйони, поливши соусом.


Додано: 2012-01-05 16:59:55    Переглядів: 1215    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина | Страви з грибів | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua