Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 118 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

М’ясна запіканка з картоплею і капустою



  • 1 велика головка савойської капусти
  • 750 г м’ясного фаршу
  • 6 картоплин
  • 0.5 скл бульйону
  • 2 ст.л. гірчиці
  • 1 ч.л. кмину
  • 1 ч.л. сушеного майорану
  • сіль, перець, рослинна олія
М’ясна запіканка з картоплею і капустою

Зняти з капусти 10 верхніх листочків, занурити в окріп на 3хв, відцідити і охолодит. Решту капусти нашаткувати і обсмажити в олії, влити бульйон і стушкувати до готовності, посолити і поперчити. Картоплю відварити "у мундирі", охолодити, почистити і порізати кружальцями. М’ясо змішати з гірчицею, майораном, кмином, сіллю і перцем. Змащену форму вистелити запареними капустяними листками так, щоб вони звисали з країв форми. На капустяні листки викласти половину фаршу, покрити картоплею, злегка посолити, поверх картоплі викласти капусту, а зверху решту фаршу. Накрити фарш листками капусти, які залишились по краях і випікати запіканку при 2000 протягом 45хв.


Додано: 2011-12-16 17:06:35    Переглядів: 1413    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні та овочеві запіканки | Овочеві страви | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua