Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 127 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Фарширований перець запечений з картоплею



  • 1 кг картоплі
  • 6 болгарських перчин
  • 3 цибулини
  • 500 г м’ясного фаршу
  • 1 яйце
  • 3 ст.л. панірувальних сухарів
  • 2/3 скл білого столового вина
  • 4 лаврових листка
  • 1 ст.л. сушеного базиліку (або 2 ст.л. січеного свіжого)
  • сіль, перець, рослинна олія
Фарширований перець запечений з картоплею

У перців зрізати кришечки і вийняти насіння. Картоплю почистити, посолити, поперчити, злегка скропити олією, ретельно перемішати і викласти у змащену рештою олії форму для запікання. Цибулю подрібнити і разом з сухарями, яйцем, сіллю і перцем додати до м’ясного фаршу. Ретельно перемішати начинку і наповнити нею перець. Викласти перець між картоплею (картопля гарно зафіксує перчинки), влити вино і запікати при 1800 протягом 40хв. Накрити перчини кришечками, а усю форму фольгою і запікати страву ще 20хв.


Додано: 2011-11-08 16:36:05    Переглядів: 220    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua