Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 63 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Картопля запечена у беконі під сметанним соусом


 

  • 10 картоплин середнього розміру
  • 10 смужок бекону
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1 ст.л. бороша
  • 1 скл бульйону
  • 0,5 скл сметани
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • сіль, перець, мускатний горіх, зелень

 


Картоплю помити і відварити "у мундирі", охолодити, почистити і обгорнути кожну смужкою бекону. Приготувати соус: борошно обсмажити у розпущеному маслі, постійно помішуючи, влити бульйон, знати з вогню, додати сметану, лимонний сік, сіль, перець і дрібку мускатного горіху і перемішати. Викласти загорнуту картолю у форму для запікання, полити соусом і запекти протягом 20хв при 2000С. Готову страву притрусити січеною зеленню.


Додано: 2015-01-09 20:41:44    Переглядів: 211    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні та овочеві запіканки | Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua