Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 67 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Паска Смакота


Рецепт від чудової господиньки Оксанки, випробуваний, чудовий і абсолютно нескладний. Ну і назва така, що не можу не додати його сюди :)


 

  • 500 мл молока
  • 50 г дріжджів
  • 100 г маргарину
  • 150 г масла
  • 150 г сметани
  • 4 жовтки
  • 2 яйця
  • 2 скл цукру
  • 2 пакетики ванільного цукру
  • 1,5 кг борошна
  • родзинки, лимонна цедра, цукати
  • 1 жовток для змащування

 


Молоко скип"ятити та охолодити до 400С. Розчинити дріжджі і 1,5ст.л. цукру в 4 ст.л. молока, дати постояти і влити в молоко. Додати 1,5-2 скл борошна і поставити в тепло на 1 год. Збити міксером або комбайном жовтки, яйця, цукор, ваніль, сметану, маргарин, масло, додати в опару, перемішати, додати родзинки, цукати, цедру, борошно і місити 40хв. Тісто накритити і поставити в тепло на 2 год. Коли тісто виросте, обім'яти його, ще раз вимісити і розкласти у вистелені папером форми, наповнюючи на 1/3 висоти. Дати постояти 30хв. Змастити верх пасочки жовтком розведеним молоком і випікати 15 хв. при температурі 2200С, а ще 35-45хв при температурі 1800С. Перші 15-20хв дверцята не відкривати. Якщо верх паски надто рум'яниться, прикрити фольгою.


Додано: 2015-04-08 18:56:56    Переглядів: 177    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з борошна
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua